Atenció al públic

08:00 - 19:00

Carretera Castellar, 398

08227 Terrassa

93 786 01 46

joaquimavedruna@jvedrunaterrassa.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Oferim el servei de menjador amb cuina pròpia en el centre. Una empresa externa garanteix la qualitat del servei a través de l’elaboració de menús adequats a les edats dels nostres alumnes.

Mediació escolar

Tots els alumnes de secundària, tenen l’oportunitat de treballar una matèria relacionada amb la Mediació Escolar. I un grup d’ells són proposats per a ser mediadors a l’escola.

Aquesta proposta, i mitjançant l’eina imprescindible del diàleg, ens dóna l’oportunitat d’establir i millorar les relacions entre aquells alumnes, que per les seves diferències, han vist mermades la seva bona relació.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei a criteri dels mestres i professors.
L’equip de l’escola es coordina amb els serveis educatius que el Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona posen a l’avast de l’escola.

vedrunaterrassa031web

Salut i escola a ESO

Amb l’objectiu de millorar la salut dels adolescents la Generalitat de Catalunya, mitjançant professionals d’infermeria dels CAP, ofereix un servei dirigit als joves dels centres educatius de cada zona sanitària.

SERVEIS FUNCIONALS

vedrunaterrassa158web

Servei d’acollida

Totes aquelles famílies que necessitin deixar al seu fill/a abans del començament de la jornada lectiva, podran fer-ho al Servei d’ Acollida Matinal. Durant l’estona d’acollida, els alumnes pinten, llegeixen contes, repassen deures…
El seu horari és de 8:00 a 9:00 hores tots els dies de la setmana. La responsable d’aquest servei és la Mercedes.

Recepció

Davant qualsevol dubte o consulta com per exemple: Rompoda, Cloudàlia, fulls de sortides, pagament de llibres de text, consultes per l’AMPA, tiquets de menjador, consultes de catequesi/ extraescolars, informació d’absència/retards d’alumnes, sol·licituds d’entrevistes amb Direcció/professors …
El nostre servei de Recepció/Porteria, està actiu des de les 8:00 fins a les 19:00 hores. Recordeu que també podeu trucar al telèfon de Recepció 937860146. Les persones encarregades de donar aquest servei són la Joana i la Irene.

primaria

Secretaria econòmica i acadèmica

A la Secretaria atendrem totes les vostres peticions de caràcter acadèmic i les relacionades amb el tema de rebuts. Recordeu també, que davant qualsevol canvi relacionat amb el servei de menjador, ens ho heu de comunicar directament a nosaltres.
L’horari d’atenció de Secretaria és de Dilluns a Divendres de 8:30 a 10:30 hores i dilluns i dimecres de 16:30 a 17:30 hores i dimarts i dijous de 16:00 a 17:00 hores. Recordeu que també podeu trucar dins aquest horari per qualsevol dubte o aclariment. Les encarregades de donar aquest servei són la Chusa (Secretària Econòmica) i l’Eli (Secretaria Acadèmica).

null

EXTRAESCOLARS

L’escola és un lloc extraordinari
d’aprendre, sigui l’hora que sigui.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website