Atenció al públic

08:00 - 19:00

Carretera Castellar, 398

08227 Terrassa

93 786 01 46

joaquimavedruna@jvedrunaterrassa.cat

CFGS: Tècnic d’Educació Infantil

ELS INFANTS, EL TEU FUTUR

CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR

Vols ser tècnic superior en educació infantil?

Vols ser educador en llars d’infants dinamitzant la teva propia aula?
Vols ajudar a mestres de P3?
T’agradaria programar activitats en temps de lleure per a infants entre 0 i 6 anys ?
T’agradaria dinamitzar activitats per a nens i nenes de 0 a 6 anys a cases de colònies, ludoteques, granges escola, biblioteques…?
Vols aprendre a partir d’una metodologia dinàmica i pràctica?
Vols millorar el teu anglès a la vegada que aconsegueixes una titulació de TEI?
Vols millorar en la teva comunicació oral, escrita i emocional?
Ets empàtic? assertiu? Saps què és l’escolta activa? Saps què és la programació neurolingüística (PNL) ?
En definitiva… Vols tenir les millors competències a nivell professional i humà per aconseguir la feina que desitges?

Doncs a Joaquima Vedruna trobaràs el que busques…

Descripció

La competència general d’aquest títol consisteix en programar, organitzar , desenvolupar i avaluar la intervenció educativa a la infancia en el primer cicle d’educació infantil en l’àmbit formal. Un aspecte molt important també, és mostrar habilitats socials: mantenir relacions fluïdes amb els infants , les seves famílies i altres professionals del món de l’educació.

Durada

Aquest cicle formatiu es desplegarà, ordinàriament, en dos cursos acadèmics. Cadascun dels cursos acadèmics incorporarà una hora de tutoria amb el grup d’alumnes, hora que no està inclosa en el currículum del cicle formatiu.

Què t'oferim?

Seguiment individualitzat per part del tutor i els professors.
Professorat amb anys d’experiència en el món educatiu.
El recolzament de 36 escoles de la Fundació educativa Vedruna Catalunya.
Oportunitat de conèixer noves metodologies. Oportunitat de treballar amb noves tecnologies.

 1. Intervenció amb Famílies i Atenció als Infants en Risc Social
 2. Didàctica de l’Educació Infantil
 3. Autonomia Personal i Salut Infantil
 4. El Joc Infantil i la seva Metodologia
 5. Expressió i Comunicació
 6. Desenvolupament Cognitiu i Motriu.
 7. Desenvolupament Sòcioafectiu
 8. Habilitats Socials
 9. Primers Auxilis
 10. Formació i Orientació Laboral
 11. Empresa i Iniciativa Emprenedora
 12. Projecte d’Atenció a la Infantesa
 13. Formació en Centres de Treball

Acompanyament tutorial individualitzat
L’hora d’acompanyament professional cada setmana entre el grup i la tutora , les hores de dedicació per l’acompanyament individual per part de la tutora i la possibilitat de ser atesos individualment per cada un dels professors , fa que els nostres alumnes se sentin atesos en tot moment.
La gestió dels convenis de pràctiques personalitzats, facilita als alumnes  per tal que puguin desenvolupar la seva formació pràctica en funció de les seves preferències i interessos.

MONICA SERRA

Diplomada en Magisteri especialitat Ciències Socials

Llicenciada en Psicopedagogia. Postgrau d’Educació Especial. Coach executiu i familiar. Més de 25 anys d’experiència professional en l’ensenyament en totes les etapes educatives. 19 anys d’experiència com a Cap del DOIP. Cursant 2n curs del Màster universitari de Psicologia Infantil i Juvenil: Estratègies i Tècniques d’intervenció. TUTORA  DE TEI.

MANEL ALSINA

Llicenciat en Història

Nivell B 2 d’Anglès i nivell D de Català. 10 anys d’experiència com a tutor i especialista a l’ESO. 10 anys d’experiència en guiatge cultural i senderisme per Europa. 2 anys d’experiència a Primària com a tutor i especialista. 1 any d’experiència a Infantil de suport. 5 anys d’experiència com a monitor en el lleure en diferents etapes.

PILAR COMA

Diplomada en Magisteri especialitats Educació Infantil i Primària

Llicenciada en Pedagogia en l’especialitat de Pedagogia Terapèutica. Més de 25 anys d’experiència professional en l’ensenyament: En educació Infantil (P3/P4/P5), en Primària (1r/ 2n/5è/6è). Educació Especial en EI i Primària. 10 anys de monitora de lleure de diferents edats.

CARMEN GARCÍA

Graduada en Magisteri d’Educació Infantil

Tècnica superior d’educació infantil i tècnica auxiliar d’infermeria. 12 anys d’experiència professional en Escoles bressol (0-3). 1 any d’experìencia professional en l’ensenyament: Educació infantil (P3/P4/P5). 2 anys d’experiència amb discapacitats (infants i adults). 13 anys de monitora de lleure.

ANA MARTÍNEZ

Diplomada en Magisteri d’Educació Primària

Graduada en Magisteri d’Educació Infantil. Nivell B1 d’Anglès. Tècnica en Comerç. Tècnica superior en Comerç i Màrqueting. 10 anys d’experiència professional en l’ensenyament: Educació Primària (5è i 6è) i Educació Infantil (P3, P4 i P5). 5 anys de monitora de lleure amb infants de 3-6 anys.

MAGDA MONTAÑÉS

Tècnic Especialista en Jardí d’Infància

Diplomada en Magisteri en l’especialitat de Preescolar. 28 anys d’experiència professional al Cicle d’Educació Infantil: 3 anys al Primer Cicle:  Escola Bressol ( 0-3 anys), 25 anys al Segon Cicle  (3-6 anys: P3/P4 i P5), 5 anys de monitora de lleure ( esplai setmanal, Casals d’Estiu i Colònies) amb infants de 6 a 14 anys.

CARLOS MORIANA

Diplomat Magisteri d’Educació Física

Postgrau Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys. Màster en Psicomotricitat. Màster  expert en Coaching esportiu. Nivell First Certificate (FCE) en anglès. 10 anys d’experiència docent en educació infantil i primària. 14 anys d’experiència com a tècnic d’esports.

MARIA JESÚS VAQUERO

Diplomada en Ciències Empresarials

Màster Auditoria de Comptes. 4 anys d’experiència com a professora de Matemàtiques a l’ESO. 19 anys d’experiència com a responsable d’Administració.

SORTIDES PROFESSIONALS

El professional corresponent a aquest cicle exerceix la seva activitat en el sector de l’educació formal i en el sector dels serveis socials d’atenció a la infància. Les ocupacions i llocs de treball són els següents:

Educador o educadora infantil en el primer cicle d’educació infantil, sota la supervisió d’un mestre o una mestra.

Tècnic especialista en educació infantil, com a educador de suport als mestres de primer curs del segon cicle d’educació infantil.

Educador o educadora en institucions i/o en programes específics de treball amb infants de 0 a 6 anys en situació de risc social.

Educador o educadora en programes o activitats d’oci i temps lliure infantil: ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, etc.

Animador o animadora d’activitats per a infants (0 – 6 anys) en l’àmbit del turisme.

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ

Les dades recollides s’utilitzaran amb la finalitat de gestionar la petició d’informació i consultes realitzades a través del formulari de “Contacte”. El responsable del tractament de les dades obtingudes és Fundació Vedruna Catalunya Educació – Joaquima Vedruna i la seva obtenció es basa en el seu consentiment, el qual podrà ser revocat en qualsevol moment. Les dades obtingudes no seran cedides a tercers. En qualsevol moment pot accedir a les dades facilitades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la seva sol·licitud a l’adreça del Responsable del Tractament. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privacitat.