Atenció al públic

08:00 - 19:00

Carretera Castellar, 398

08227 Terrassa

93 786 01 46

joaquimavedruna@jvedrunaterrassa.cat

Sis trams de sis colors

La xarxa d’escoles Vedruna Catalunya Educació, van organitzar el passat 5 d’octubre una caminada esportiva i solidària  a Vic i rodalies.

Es van aplegar a tots els alumnes de 6è i 1r d’ESO de les 36 escoles de Vedruna Catalunya, a la vora de tres mil, i van fer una “marató” tot dividint-los en 6 itineraris diferents que partien de pobles de la comarca, equidistants tots de Vic; i van caminar uns 7 quilòmetres fins a la Plaça Major on hi arribaren de manera simultània.

Un cop a Vic, es van concentrar al bell mig de la Plaça Major on participaren en una festa en favor de l’esport i la solidaritat.

Es van fer activitats esportives, sorteigs i una coreografia col.lectiva, entre altres activitats. Un mur gegant de 50 metres de llargada i 3m d’alt presidia el centre de la plaça i dinamitzava l’activitat de la mainada.

La jornada s’emmarcà en els actes de celebració de la nova Fundació, amb un rerefons solidari que acompanyà els alumnes durant la caminada i la festa de la plaça, i que es va concretar en una recollida de diners per fer una aportació a benefici de la Taula de refugiats de la capital osonenca.

“Si anem junts és millor”.

El següent vídeo recull imatges de la jornada.

Comments are closed.
Instagram


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a