Atenció al públic

08:00 - 19:00

Carretera Castellar, 398

08227 Terrassa

93 786 01 46

joaquimavedruna@jvedrunaterrassa.cat

Sis trams de sis colors

La xarxa d’escoles Vedruna Catalunya Educació, van organitzar el passat 5 d’octubre una caminada esportiva i solidària  a Vic i rodalies.

Es van aplegar a tots els alumnes de 6è i 1r d’ESO de les 36 escoles de Vedruna Catalunya, a la vora de tres mil, i van fer una “marató” tot dividint-los en 6 itineraris diferents que partien de pobles de la comarca, equidistants tots de Vic; i van caminar uns 7 quilòmetres fins a la Plaça Major on hi arribaren de manera simultània.

Un cop a Vic, es van concentrar al bell mig de la Plaça Major on participaren en una festa en favor de l’esport i la solidaritat.

Es van fer activitats esportives, sorteigs i una coreografia col.lectiva, entre altres activitats. Un mur gegant de 50 metres de llargada i 3m d’alt presidia el centre de la plaça i dinamitzava l’activitat de la mainada.

La jornada s’emmarcà en els actes de celebració de la nova Fundació, amb un rerefons solidari que acompanyà els alumnes durant la caminada i la festa de la plaça, i que es va concretar en una recollida de diners per fer una aportació a benefici de la Taula de refugiats de la capital osonenca.

“Si anem junts és millor”.

El següent vídeo recull imatges de la jornada.

Comments are closed.