Mediació escolar

MEDIACIO ESCOLAR


De tots és sabut que les relacions entre les persones “diferents” no són  fàcils;  de vegades, fins i tot són sorprenentment negatives.

Els adults, igual que els nens o bé els adolescents, ens movem per instints que van lligats als sentiments. Això fa que, en algunes ocasions, un sentiment molt fort, desencadeni un reacció negativa, perquè pot anar envoltada d’un cert grau de violència.

Conscients d’aquesta realitat, que malauradament, és present en molts àmbits de la societat, l’escola porta a terme des de fa uns anys el programa de mediació escolar.

Tots els alumnes de secundària, tenen l’oportunitat de treballar una matèria relacionada amb la Mediació Escolar. I un grup d’ells  són proposats per  a ser mediadors a l’escola.

Aquesta proposta, i mitjançant l’eina imprescindible del diàleg, ens dóna l’oportunitat d’establir i millorar les relacions entre aquells alumnes, que per les seves diferències, han vist mermades la seva bona relació.
També et pot interessar...

Moviment Olímpic Solidari

Aquí podeu accedir al Sites a on trobareu les diferents activitats relacionades amb el MOS:   SITES MOS JOAQUIMA VEDRUNA TERRASSA   ...

llegir més »

Vedruna English Summer Camp 2017

Ja està oberta la inscripció al Vedruna English Summer Camp 2017, unes colònies estivals en Anglès destinades a alumnes de 3r i 4t de Primària per ...

llegir més »

Demana entrevista personal

Sol·licita entrevista informativa

Sol·licita entrevista per rebre informació sobre els Cicles Formatius Sol·licita entrevista per rebre informació sobre Cicle Formatiu de Grau Mitj...

llegir més »