Notícies

I DIADA DEL MEDI AMBIENT AL JOAQUIMA VEDRUNA

I DIADA DEL MEDI AMBIENT AL JOAQUIMA VEDRUNA

 

L’escola Joaquima Vedruna, coincidint amb la Setmana de Medi Ambient de Terrassa, avui  dilluns dia 5 de juny ha celebrat  la  Diada del Medi Ambient.

 L’objectiu de la mateixa és fomentar entre els nostres alumnes l’ Educació per la Sostenibilitat,  eix transversal del Projecte Educatiu del nostre centre.

 Durant la  Diada hem portat a terme moltes activitats entorn al lema mundial Connectar les persones amb la natura: tallers de creativitat amb material reciclat, activitats entre padrins i fillols, xerrades, jocs, concursos, etc. Hem inagurat la jornada amb la presència del Sr. Salvador Pérez,  Cap del Centre de Documentació i Educació Ambiental i coordinador de la Xest que ha animat els nostres alumnes a ser respectuosos amb la natura com a ciutadans del futur.

 D’altra banda destaquem molt posititvament la xerrada sobre el reciclatge a càrrec de l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat i del Departament de Medi Ambient de l ‘Ajuntament de Terrassa.

Finalment les famílies han pogut participar de l’acte de comiat on tots els ecodelegats de l’escola han recollit una planta per cada aula .

 “Nosaltres hem de ser el canvi que volem veure al món”

Mahatma Gandhi