Notícies

Activitat dins del marc "Relacionat i creix" del dia 30/11/2016

Des de l'EMEE El PI i Joaquima de Vedruna de Terrassa, us fem arribar una proposta d'activitat que volem fer coincidir amb el dia de les Ciutats educadores.
 
Les dues escoles des de ja fa quatre cursos duem a terme una activitat compartida "Relacionat i Creix"    on els alumnes d'ambdues escoles intercanvien experiències i vivències  dins d'un marc d'escola inclusiva,  partint de les realitats i necessitats de cada un dels dos col·lectius.
 
Som dues escoles de la ciutat, una municipal i un altra concertada amb alumnat ben diferent però amb un mateix objectiu ser i estar dins d'un mateix marc educatiu i de participació ciutadana.
 
Aquest curs una part de l'activitat es desenvoluparà fora de l'espai classe ,es dura a terme dins de la ciutat, en una de les places més emblemàtiques , la Plaça Vella i el seu entorn.
 
L'activitat té com a objectiu fer visibles les barreres arquitectòniques que es troben en la ciutat on viuen. Ho durem a terme mitjançant una gimcana on els alumnes de les dues escoles de manera conjunta observaran i anotaran l'accessibilitat dels alguns comerços i espais públics.

   677_1_Manifest.pdf