CFGS: Animació d'Activitats Físiques i Esportives

Doble titulació: Animació d'Activitats Físiques i Esportives + Salvament i Socorrisme.

Acció tutorial Instal·lacins Noves tecnologies

 

 

La nostra escola, amb una llarga trajectòria en l’àmbit esportiu, imparteix el Cicle Formatiu de Grau Superior “Animació d’Activitats Físiques i Esportives”, AAFE, a on els alumnes es formen, tant per obtenir una sortida professional immediata en el mon de l’esport, com per continuar formant-se, amb estudis universitaris.

Donem una gran importància a la vivencialitat de les activitats realitzades, cosa que es reflecteix en el caire eminentment pràctic de la gran majoria de matèries impartides, interactuant amb el nostre entorn més immediat (alumnes d’altres etapes educatives del nostre centre, centres esportius de la ciutat, formacions externes impartides per professionals del sector, projecte MOS, convenis de pràctiques personalitzats, tutories individualitzades, etc.... )

Disposem de les darreres dotacions tecnològiques aplicades a l’aula, amb un benefici directe en l’aprenentatge dels alumnes (entorn Google apps for education, plataforma digital Clickedu, Moodle, pantalles tàctils, wifi amb connexió a fibra professional, etc)


Doble titulació: Animació d'Activitats Físiques i Esportives + Salvament i Socorrisme.


Com a novetat, el curs 2016-17 iniciem la doble titulació, AAFE +Salvament i Socorrisme, que es pot aconseguir amb un increment de 90 hores del bloc específic. Cal haver superat prèviament les proves específiques d'accés convocadess per la Generalitat.

Amb el canvi de normativa vigent els alumnes que hagin superat un CFGM tenen accés directe al CFGS, sense necessitat de passar pel CAS.


Pla d'estudisTambé et pot interessar...

Moviment Olímpic Solidari

Aquí podeu accedir al Sites a on trobareu les diferents activitats relacionades amb el MOS:   SITES MOS JOAQUIMA VEDRUNA TERRASSA   ...

llegir més »

Vedruna English Summer Camp 2017

Ja està oberta la inscripció al Vedruna English Summer Camp 2017, unes colònies estivals en Anglès destinades a alumnes de 3r i 4t de Primària per ...

llegir més »

Demana entrevista personal

Sol·licita entrevista informativa

Sol·licita entrevista per rebre informació sobre els Cicles Formatius Sol·licita entrevista per rebre informació sobre Cicle Formatiu de Grau Mitj...

llegir més »