Qui som?

 

Els pares formem també part de l’escola com a responsables principals de l’educació dels nostres fills. A l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes hi participem tots nosaltres de diferents maneres:

Econòmicament:

1.- Subvencionant amb l’escola les diferents festes que es fan durant el curs:

- Castanyada

- Tió

- Festa Santa Joaquima

- Festa Sant Jordi

- Subvencionant els diplomes de Fi de curs dels alumnes de 4ª E.S.O.

Activament:

Ens reunim la Junta  de l'AMPA i  l' escola  un cop al mes per proposar i gestionar diferents iniciatives d’interès general amb un esperit constructiu, treballant aquells aspectes que ens preocupen com a pares.

La Junta de l’AMPA és un grup de pares i mares que voluntàriament treballem durant tot el curs representant a l’Associació.

Ens organitzem en comissions:

 

- Comissió d’Anglès: coordinar els cursos que imparteix l’acadèmia Salt Idiomes.

- Comissió de piscina: organitza i gestiona el curset que es fa durant el curs.

- Comissió de socialització: gestiona tot el tema relacionat amb la reutilització de llibres de text amb col·laboració de l’escola.

- Comissió d’esports: totes les activitats extra escolars (menys piscina i anglès) la gestiona i organitza els representants de l’escola, pertanyem al Pla Català de l’Esport.

- Comissió de festes: organitza i gestiona:

  • · Festa de Reis
  • · Trobada Familiar
  • · Festa Fi de Curs.

Totes aquestes festes estan subvencionades per l'AMPA.
També et pot interessar...

Moviment Olímpic Solidari

Aquí podeu accedir al Sites a on trobareu les diferents activitats relacionades amb el MOS:   SITES MOS JOAQUIMA VEDRUNA TERRASSA   ...

llegir més »

Vedruna English Summer Camp 2017

Ja està oberta la inscripció al Vedruna English Summer Camp 2017, unes colònies estivals en Anglès destinades a alumnes de 3r i 4t de Primària per ...

llegir més »

Demana entrevista personal

Sol·licita entrevista informativa

Sol·licita entrevista per rebre informació sobre els Cicles Formatius Sol·licita entrevista per rebre informació sobre Cicle Formatiu de Grau Mitj...

llegir més »