Comandes Llibres Text (Infantil, Primària i Secundària)

Totes aquelles famílies que vulguin fer la comanda de llibres i material a través de la distribuïdora Llibres Text hauran d'entrar a l'enllaç:

https://www.llibrestext.com/botiga/alu_login

i especificar el codi d'accés als alumnes 131117.

 

Us informem que les novetats !! pel curs 2017-2018 són:

- Descomptes superiors als dels cursos anteriors, tal  com podeu veure als llistats que us hem penjat.

- Totes les comandes seran entregades directament a l'adreça postal que especifiqui cada família al fer la reserva.

 

Als llistats de Primària podeu veure que ja surten els llibres de Cultura Religiosa i Llengua Catalana i els de Secundària les Llicències Digitals necessàries per a cada curs.

Als llistats d'Infantil i Cicle Inicial de Primària trobareu la llibreta Vedruna amb cost 0€ i als de Cicle Mitjà i Superior de Primària i als de l'ESO l'agenda Vedruna a cost 0€.

 

Els alumnes d'Infantil, Primària, 1r d'ESO, i tots els alumnes de 2n, 3r i 4t d'ESO que no tinguin assignatures pendents pel setembre han de fer la comanda del 19 de juny al 7 de juliol.

Els alumnes de 2n, 3r i 4t d'ESO amb assignatures pendents pel setembre podran fer la comanda del 29 d'agost al 8 de setembre.

 

El compte bancari on haureu de fer l'ingrés dins dels mateixos períodes de comanda és ES71 2100 9046 9102 0001 2925 i si ho feu des dels caixers automàtics de La Caixa haureu d'especificar el codi 0472264.

Recordeu que dins d'aquest període haureu de portar a la Recepció del Centre el justificant de pagament detallant nom i cognoms de l'alumne i el curs que farà l'alumne al curs 2017-2018.


També et pot interessar...

Moviment Olímpic Solidari

Aquí podeu accedir al Sites a on trobareu les diferents activitats relacionades amb el MOS:   SITES MOS JOAQUIMA VEDRUNA TERRASSA   ...

llegir més »

Vedruna English Summer Camp 2017

Ja està oberta la inscripció al Vedruna English Summer Camp 2017, unes colònies estivals en Anglès destinades a alumnes de 3r i 4t de Primària per ...

llegir més »

Demana entrevista personal

Sol·licita entrevista informativa

Sol·licita entrevista per rebre informació sobre els Cicles Formatius Sol·licita entrevista per rebre informació sobre Cicle Formatiu de Grau Mitj...

llegir més »