Moviment Olímpic Solidari

Aquí podeu accedir al Sites a on trobareu les diferents activitats relacionades amb el MOS:

  SITES MOS JOAQUIMA VEDRUNA TERRASSA  


 

 

 

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL MOVIMENT OLÍMPIC SOLIDARI

 

El passat dimarts 3 de maig de 2016, a les 13.00 hores, va tenir lloc l'acte de presentació del MOS. Es va dur a terme amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa Dani Nart, Carme Rigol, directora de l'escola Joaquima de Vedruna de Terrassa i  Eduard Tubau, coordinador del MOS.

 

Lloc: Casa Soler i Palet

        C/Font Vella, 28

        08221 Terrassa

 

El projecte M.O.S. Vedruna és un projecte que permet integrar l'esperit olímpic com a forma de desenvolupament de virtuts humanes, reforçant els valors de l'escola Vedruna i recolzant el currículum dels nostres alumnes de Cicles Formatius.

 

Neix el Moviment Olímpic Solidari

 

A través de la iniciativa de l'Escola Joaquima Vedruna de Terrassa i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa

 

Terrassa és la ciutat més olímpica del món per ràtio d'habitants. Bressol olímpic per excel·lència, ha aportat a l'esport català i espanyol grans campions, referents i ambaixadors de casa nostra arreu del món. Ara, des del Cicle Formatiu d'Esports de l'escola Joaquima Vedruna de la ciutat neix el Moviment Olímpic Solidari, un projecte coordinat per Eduard Tubau -participant en quatre JJ.OO.-,  que pretén integrar l'esperit olímpic com a  forma de desenvolupament de les virtuts humanes, reforçant els valors de l' escola.

 

Tanmateix,  el Moviment Olímpic Solidari (MOS), que compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa, vol retre un reconeixement especial a la trajectòria de tots aquells esportistes i ex esportistes de la ciutat vallesana que al seu dia van participar a uns Jocs Olímpics o Paralímpics. I ho vol fer nomenant-los Ambaixadors del Moviment. A la vegada, l'objectiu també és fomentar la transmissió dels valors de l'olimpisme (esforç, constància,  sacrifici, solidaritat, companyonia...) als alumnes de l’escola, mitjançant conferències, xerrades,  ponències i un seguit d'activitats. Algunes d'elles, en què també hi participaran els alumnes de l'escola Joaquima Vedruna, estaran englobades dins els actes del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona.

 

Un sopar benèfic amb tots els olímpics

Un dels actes principals, que va servir com a tret de sortida, va ser el gran sopar benèfic, celebrat el passat 10 de juny de 2016, on van ser convidats els 107 olímpics i paralímpics de la ciutat de Terrassa. Aquest moment no només va ser inèdit i històric per a la ciutat, sinó també va servir com homenatge per a tots ells. Va ser un sopar obert a tothom i tots els diners recaptats van ser destinats a la iniciativa Mua Solidaris per la Leucèmia Infantil.

 

Enllaç per veure l'àlbum de fotos del sopar d'inici del Moviment Olímpic Solidari:

http://www.jvedrunaterrassa.cat/fotos.php?album=1084

 

 

 


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

Moviment Olímpic Solidari

Aquí podeu accedir al Sites a on trobareu les diferents activitats relacionades amb el MOS:   SITES MOS JOAQUIMA VEDRUNA TERRASSA   ...

llegir més »

Vedruna English Summer Camp 2017

Ja està oberta la inscripció al Vedruna English Summer Camp 2017, unes colònies estivals en Anglès destinades a alumnes de 3r i 4t de Primària per ...

llegir més »

Demana entrevista personal

Sol·licita entrevista informativa

Sol·licita entrevista per rebre informació sobre els Cicles Formatius Sol·licita entrevista per rebre informació sobre Cicle Formatiu de Grau Mitj...

llegir més »